Друзі, хто знається в постільній білизні? Натрапив на прикольний сайт

Bilizwog

New member
Всім привіт! Думаю показати одним місцем, можливо комусь знадобиться. Останнім часом прямо біда помітив, що прокидаюсь розбитий, всю ніч кручусь, а з самого ранку почуваюся, наче й не спав. Списував на нерви, на погоду, а кохана сказала: "Давай змінимо постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І тут я пішов в гугл.

Чесно кажучи, думав, що підбір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, ранфорс, сатин... А я в цих термінах плавав, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, оце джерело знань! Я провів майже годину. Там прямо як в підручнику: по поличках розписані усі тканини, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності та того ж, скільки там циклів прання витримує той чи інший комплект. Це реально допомогло мені усвідомити, чому один набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого особисто дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та європейські розміри сітки трохи різняться, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не тупо вірити ярлику «євро».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку — це капець, а сатин дійсно дає прохолоду, бо в цієї тканини структура інша.
- На сайті є поради, як правильно прати, щоб колір не вицвів після кількох прань. Це прям в точку для нас, у кого пралка паше без вихідних.

В результаті вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від вітчизняного виробника (підтримали українське). Наразі політ нормальний — спимо як убитий, білизна приємна до тіла, не ковзає й не іскрить.

Тому, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, щиро рекомендую глянути статейку на тому сайті. Реально зберігає нерви на вибір та вберігає від покупки якоїсь фігні. Усім гарного сну!

Сверху